MEER KLANTEN MET P(L)AKKENDE CONTENT

Een creatief en interactief groeitraject voor ondernemers, marketing managers en communicatieverantwoordelijken.

Zet de juiste woorden op de juiste plaats en ontdek hoe je kwalitatieve klanten aan je laat plakken!

Vreet Facebook je content op?

Je creëert en deelt social posts… maar ze verdwijnen weer als sokken in de wasmachine.

Niemand lijkt op te merken dat jij er bent – je trekt al zeker geen leads aan.

Al die moeite voor niks?!

Wat als de tijd die je ‘werkte’ op social media (alias: scrollen en wachten tot leads uit de lucht komen vallen) echt hielp om meer klanten te krijgen?

Als je je expertise online verkoopt, dan weet je hoe belangrijk je social posts zijn om connectie te maken met mensen, een fanbase op te bouwen en de fantasie ‘Make Money While You Sleep’ tot leven te wekken.

En laten we eerlijk zijn – je brengt sowieso meer dan ‘gewoon ’n beetje’ tijd door op Facebook en Instagram…

Io Merola

Niet zo
sjieke
scenario’s

Misschien zit je vast in één van deze niet-zo-sjieke scenario’s:

 • een week lang elke dag rotsvast verschijnen, en dan de rest van de maand in rook verdwenen zijn (consistentie is niet je sterkste punt).
 • 2 uur aan een stuk schrijven – alles deleten – nog wat schrijven – weer wissen – en dat om één enkele post online te krijgen (waarom duurt dit altijd ZO LANG?!).
 • hoeveel content je ook deelt, welke inspanningen je ook doet… Je trekt nog steeds geen leads aan en je programma’s blijven leeg

Fantastisch!

Zou het niet fantastisch zijn om vol vertrouwen social posts te schrijven die:

 • je fanbase vergroten met prachtige mensen die je supergraag als klanten wil?
 • je direct messages bezorgen met toffe opportuniteiten, spontane uitnodigingen en ‘hoe kan ik met je samenwerken’ berichtjes?
 • het geld doen binnenrollen als zoete broodjes? (En daar doen we het uiteindelijk voor…)

Het is tijd om je copy te up-graden zodat jij dé go-to coach of expert wordt die iedereen wil inhuren.

Het SJIEK Traject

Meer klanten met p(l)akkende content

Hallo, ik ben IO

Inspirational Copywriter, schrijfcoach en trainer

Het is mijn missie om andere ondernemers te helpen met het vormgeven en verspreiden van hun verhaal zodat ze zich vol zelfvertrouwen presenteren aan de wereld en hun dromen waarmaken.

Sinds ik in 2019 mijn eigen copywriting business from scratch begon op te bouwen, merkte ik hoeveel extreem leuke volgers aan me bleven plakken vanwege mijn social media content.

Toch duurde het een jaar of twee vooraleer ik the big money begon te scoren en die volgers daadwerkelijk van mijn posts tot in mijn programma’s kreeg.

Het was pas toen ik besloot om alleen nog online te verschijnen met converterende copy, strategische content en verbindende verhalen dat mijn business met volle gas vooruitging!

More than just passion!

Om je ondernemersverhaal te verspreiden heb je meer nodig dan alleen passie, een social platform en sticky content.

Je moet beregoed kunnen schrijven. En je hebt een brand nodig, een MERK dat ergens voor staat.

Ik creëerde Het SJIEK Traject om ondernemers te helpen die net zo gepassioneerd zijn als ik over hun missie, maar meer ondersteuning nodig hebben bij het schrijven.

Ik geloof dat ALLE ondernemers extreme stickyness verdienen. Maar ik geloof ook dat straffe schrijfskills noodzakelijk zijn om je unieke missie de wereld in te slingeren

Nog één ding: p(l)akkend schrijven is geen rocket science

Geloof me, het is eenvoudig om te leren, makkelijk om te doen en het voelt supergoed om je te focussen op je ideale klant, op resultaat en op het vertellen van verbindende verhalen.

If I can do it, so can you.

Daarom teach ik jou in Het SJIEK Traject om hetzelfde te doen: je plakfactor op social media verhogen én je volgers converteren in klanten.

Ik help je om een sterke basis voor je bedrijf te creëren en om je vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van verhalen vertellen (en verkopen) op social media om makkelijk meer klanten aan te spreken en om je een wachtlijst te bezorgen om ‘u’ tegen te zeggen.

Klanten over mijn

traject

Meer klanten met p()lakkende content

Een groeitraject voor meer plakkracht

Het SJIEK Traject is een online groeitraject waar je ‘niet-verkoperige’ copywriting & storytelling skills voor sociale media leert, zodat de juiste mensen enthousiast ‘JA’ zeggen tegen jou en je aanbod.

Het SJIEK Traject is ontstaan omdat ik het heerlijk vind om andere ondernemers te begeleiden om hun eigen sticky social posts te plannen, creëren en delen, zonder kostbare tijd te verliezen aan just scrolling.

In dit creatief traject leer je vol vertrouwen verhalen schrijven die je positioneren als de go-to expert en je ontwikkelt je eigen schrijfstem, zodat alles wat je schrijft voor je business makkelijk aanvoelt en jij je fans en volgers moeiteloos overtuigt om met je samen te werken – zonder te pushen of opdringerig te zijn.

Dit is waarom Het SJIEK Traject anders is dan andere online trainingen:

 • Je krijgt templates waarmee je in 30 MINUTEN of minder je plakkende content voor ’n week – of zelfs ‘n hele maand – schrijft, voor ’n fractie van wat het kost om een copywriter in te huren.
 • Het helpt je om je schrijf-skills te verbeteren op de lange termijn, zodat alles wat je schrijft makkelijker aanvoelt en meer oplevert.
 • Het geeft je duidelijkheid over je stem, zodat jij meer mensen raakt met je boodschap en meer fans aantrekt met je verhaal.
 • Het leert je plannen vooraleer je gaat schrijven, zodat je een tijdbesparend content marketingproces ontwikkelt.
 • Het biedt je levenslange toegang tot 11 online trainingen, zodat jij overal kan luisteren en leren, en tot tijdloze templates die je voor altijd kan blijven gebruiken en hergebruiken wanneer je bedrijf in de loop van de tijd evolueert.

Dit is wat je krijgt:

Online groeitraject: p(l)akkende content in 3 modules en 11 online trainingen

Het SJIEK Traject – Introductie

Na Het SJIEK Traject hebben woorden geen geheimen meer voor jou. Je schrijft teksten waarmee klanten met volle overtuiging ja zeggen tegen je. Online ontpop je tot de kleurige vlinder tussen de grijze massa. Je expertstatus groeit, je business groeit en jij groeit mee!

Het SJIEK Traject zit boordevol inspirerende informatie, praktische tips en bewezen principes.

Dit groeitraject is gebaseerd op de jarenlange ervaring van professionele copywriters en online marketeers én op mijn persoonlijke ervaring als copywriter bij COPIO Copy & Content.

De technieken, tools en systemen die ik je aanbied in Het SJIEK Traject, werkten al voor duizenden online ondernemers. Ze brachten mij waar ik nu sta, deden de expertstatus van mijn klanten groeien en ik ben er 100% van overtuigd dat ze ook voor jou werken.

Ontdek hier wat je leert in Het SJIEK Traject

Module 1

Back to basics

 • Neuzen in dezelfde richting – Aan de slag met doelen en je commitment. Want zonder commitment geen resultaat, right?
 • Een sterk merk – Als je impact wil maken, is het kennen van je karakter en je drijfveren noodzakelijk. Vind je kernwaarden zodat je een sterk merk neerzet.
 • Ontpop je persona – P(l)akkend schrijven start met het kennen van je ideale klant. Leer waarom klanten klant bij je worden en hoe je hierop inspeelt in je teksten.

Module 2

From good to gold

 • Een onweerstaanbaar aanbod – Vermijd één van de meest gemaakte valkuilen van ondernemende coaches en experten en creëer een aanbod waar klanten geen nee tegen kunnen zeggen.
 • Template voor topteksten – Handig stappenplan waarmee je telkens weer een tekst schrijft die toevallige lezers transformeert in warme leads.
 • Meer kliks, meer klanten – Hoe je ‘n krachtige call-to-action schrijft, zodat meer mensen doorklikken naar je aanbod.
 • Teksten die de aandacht trekken – Een tekst schrijven die je ideale klant triggert om actie te ondernemen: zo doe je dat!

Module 3

P(l)akkend schrijven

 • Verbinden schrijven – Hoe je de verbinding met je klant versterkt door het vertellen van verhalen.
 • Laat je verhaal leven – Hoe je zorgt dat je lezer je verhaal beter begrijpt en beter onthoudt.
 • Het schrijf-specifieke-content-voor-elk-moment-model – Hoe je je klant stap voor stap begeleidt tijdens zijn reis naar jou dankzij afgestemde content.
 • 6 onmisbare plakfactoren – De zes basisprincipes die je in je content moet verwerken om de band met je ideale klant te versterken.

.

Wil je bovenop het online traject ook 1:1 coaching en begeleiding?

Via Het SJIEK Traject – Meer Klanten met P(l)akkende Content FAST TRACK vlieg jij doorheen het groeitraject op eigen stuwkracht en op eigen tempo.

Maar alléén als je het Het SJIIEK Traject – Meer Klanten met P(l)akkende Content VIP aanschaft, krijg je behalve de online lessen, video’s en het cursusmateriaal ook exclusieve 1:1 copy coaching van mij persoonlijk.

We hebben dan namelijk 3 keer een belafspraak van 45 minuten op momenten die jou uitkomen. Daarin kan je me alles vragen.

Bovendien krijg je 1 review van een tekst: ik bekijk een marketing-tekst die je schreef en ik geef je gouden tips om het succespercentage van je content te verhogen. Die neem ik op als een audio-MP3 voor jou persoonlijk.

Daarbovenop mag je lid worden van mijn exclusieve Facebook-groep. Die is gevuld met gelijkgestemde individuen die op zoek zijn naar exact dezelfde resultaten als jij (JA, ze willen ook allemaal beter leren schrijven om hun verkoop te verhogen!) Er gaat niets boven peer support wanneer je werkt aan het maken van GROTE, blijvende veranderingen in je leven.

Kies nu voor Het SJIEK Traject – Meer Klanten met P(l)akkende Content FAST TRACK en start meteen:

Het SJIEK Traject – Meer Klanten met P(l)akkende Content FAST TRACK

€ 441*

Stap op elk moment in. Volg het traject waar en wanneer je wil – op eigen tempo.

Doorloop drie modules om klantgericht, resultaatgericht en verbindend te leren schrijven, zodat niet alleen je plakfactor, maar ook je verkoop zienderogen verhoogt.

 • Online groeitraject: p(l)akkende content in 3 modules en 11 online trainingen
 • Beluister Het SJIEK Traject wanneer je wil met De SJIEK Audiotraining
 • Extra: downloadbare actieboeken, opdrachtenbundels en templates
 • 3x 1:1 copy coaching door Io
 • Io reviewt in een audio MP3 een door jou geschreven marketing-tekst
 • Toegang tot exclusieve Facebook-groep voor peer support.

Het SJIEK Traject – Meer Klanten met P(l)akkende Content VIP

€ 941*

Groei in groep én krijg 1:1 coaching. De volgende instapdatum is 14/03/2022. Plaatsen zijn beperkt.

Naast de drie modules over p(l)akkende content krijg je ook exclusieve 1:1 copy coaching door mij persoonlijk. Bovendien krijg je 1 review van een tekst in een audio MP3.

 • Online groeitraject: p(l)akkende content in 3 modules en 11 online trainingen
 • Beluister Het SJIEK Traject wanneer je wil met De SJIEK Audiotraining
 • Extra: downloadbare actieboeken, opdrachtenbundels en templates
 • 3x 1:1 copy coaching door Io
 • Io reviewt in een audio MP3 een door jou geschreven marketing-tekst
 • Toegang tot exclusieve Facebook-groep voor peer support

*COPIO is onderworpen aan de bijzondere vrijstellingsregeling van belasting, ingevolge waarvan BTW niet toepasselijk is.

Shopping Cart