KENNIS + ACTIE = SUCCES

“Join the C-School Party, where we sprinkle knowledge and action like confetti, making success a celebration.”

Ontdek C-School – dé concept store van kennis en persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers

 • Verhoog uw klantenbestand via krachtige content marketing en krijg 1-op-1 coaching in Het SJIEK Traject – een unieke kans die ge niet wilt missen!
 • Ontdek de geheimen van onweerstaanbare mails die goud opleveren in de OMG Training – de sleutel tot succesvolle communicatie met uw doelgroep.

 • Word een pro in p(l)akkende content met de PSPP Challenge en leer hoe ge uw boodschap effectief overbrengt aan uw doelgroep.
 • Breid uw ondernemersvaardigheden uit naar alle aspecten van ondernemen – van sales en netwerken tot persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen – in de diverse cursussen van C-School.

 • Krijg toegang tot een kennisbank vol waardevolle cursussen en trajecten, plus regelmatige updates en nieuwe cursussen van partnerondernemers – uw groeipad is eindeloos bij C-School!
 • Ervaar de kracht van kennis én actie in de combinatie die zorgt voor succes – bij C-School vindt ge de ideale balans om te groeien en te bloeien.

Ontdek C-School: uw springplank naar succes

Streeft gij als gedreven dienstverlener, online ondernemer of creatieve freelancer naar groei en succes in uw vakgebied?

En zijt ge op zoek naar de juiste kennis, tools en ondersteuning om op alle vlakken van uw ondernemersreis open te bloeien?

Dan is C-School dé plek waar ge wilt zijn!

Bij C-School geloven we in de kracht van kennis én actie.

We bieden een uniek concept dat u als ondernemer op alle vlakken bijschoolt, zodat ge niet alleen uw zakelijk succes stimuleert, maar ook als persoon ontwikkelt en groeit.

Wat is C-School?

C-School is een revolutionair concept dat ondernemers zoals u helpt om te groeien en te bloeien in alle aspecten van uw onderneming.

We bieden een uitgebreide kennisbank met online cursussen en trajecten die specifiek zijn ontworpen om uw zakelijk succes te stimuleren.

Of ge nu een startende ondernemer zijt die zijn eerste stappen zet, of een ervaren ondernemer die zijn vaardigheden wil aanscherpen, C-School heeft de waardevolle bronnen die ge nodig hebt.

Van dromen naar doen met C-School

C-School is de thuisbasis voor enthousiaste dienstverleners, online go-getters en creatieve tovenaars…

Met C-School start ik een nieuw, spannend en ambitieus concept, waarmee ik een selectie van online cursussen en trajecten aanbied om ondernemers op verschillende gebieden bij te scholen.

Om een breed scala aan behoeften van ondernemers te bedienen, breid ik mijn aanbod uit naar onderwerpen zoals sales, netwerken, persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen, ontspanning voor ondernemers, inspiratie en coaching.

Het concept van het combineren van kennis en actie is van cruciaal belang om niet alleen informatie te verstrekken, maar ook praktische stappen en begeleiding te bieden, zodat ondernemers daadwerkelijk toepassen wat ze leren. Dit zal hen helpen om succesvol te zijn in hun ondernemerschap.

Met het C-School-concept creëer ik een inspirerende leeromgeving waar ondernemers kunnen groeien en zich ontwikkelen op verschillende aspecten van hun bedrijf.

Daarom bied ik enkel cursussen en trajecten van hoge kwaliteit aan, ondersteund door deskundige trainers en coaches.

Dankzij het gebruiksvriendelijk platform hebben deelnemers gemakkelijk toegang tot de cursusmaterialen. Ook de interactie met andere leden zal bijdragen aan een positieve leerervaring.

Kortom, het C-School-concept is een waardevolle bron van kennis en ondersteuning voor ondernemers.

Dit is wat klanten zeggen…

Waarom kiezen voor C-School?

Topcursussen en trajecten

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan online cursussen en trajecten. Van pakkende content en contentmarketing tot sales, netwerken, persoonlijke ontwikkeling en meer. Ge krijgt toegang tot de beste kennis en expertise, samengesteld door professionals uit uw vakgebied.

Specifiek voor uw branche

Of ge nu een coach, personal trainer, VA, social media manager, copywriter, fotograaf of webshopeigenaar zijt, C-School is ontworpen om uw specifieke behoeften en uitdagingen aan te pakken.

Up-to-date en relevant

Bij C-School streven we ernaar om altijd voorop te lopen. Ge krijgt niet alleen toegang tot de huidige cursussen, maar ook tot alle toekomstige updates en nieuwe cursussen van partnerondernemers. Zo blijft ge altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in uw branche.

Complete ondersteuning

Wij geloven dat kennis en actie de sleutel tot succes zijn. Daarom helpen we u om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. We geven u de juiste begeleiding en ondersteuning om echte resultaten te behalen.

Praktische tools en ondersteuning

Naast de cursussen bieden we waardevolle bonussen, zoals masterclasses, workshops en handige hulpmiddelen, zoals het “P(l)akkende Content Carddeck” . Deze bonussen vergroten de waarde van uw investering en geven u een voorsprong in uw onderneming.

Exclusieve presale-actie

Als een speciaal welkomstgeschenk bieden we een eenmalige presale-actie aan. Stap nu in en krijg levenslange toegang tot C-School, inclusief alle waardevolle extra’s en toekomstige updates, voor een investering van slechts €997 (tot en met 30/6).

Maak nu gebruik van onze exclusieve presale-actie

We bieden een speciale presale-actie aan die geldig is tot en met 30 juni.

Als ge nu inschrijft voor het eenmalige transformatiepakket, krijgt ge levenslange toegang tot C-School en alle toekomstige updates, extra cursussen en waardevolle bronnen, zonder extra kosten.

Dit is een eenmalige kans om de volledige voordelen van C-School te ervaren tegen een gereduceerde prijs.

Samen zetten we uw onderneming op de kaart en creëren we een betere toekomst voor uw bedrijf.

Dit is het creatief brein achter C-School: copy & content expert Io Merola

Hallo, ik ben IO

Io Merola, copywriter en content coach met een specialisatie in inspirerende en impactvolle teksten.

Het is mijn missie om ondernemers te helpen om zich vol zelfvertrouwen aan de wereld te presenteren en hun dromen waar te maken.⁠

Dat doe ik door hen te leren goochelen met de bouwstenen van hun teksten en met de keuze van hun woorden.

⁠Als ge online verschijnt met sterke copywriting, inspirerende content en verbindende verhalen, dan gaat uw business volle gas vooruit.

Maar daar houdt het niet op.⁠..

Ondernemen is vele ruimer dan enkel copywriting en content marketing.

Daarom bieden we vanaf september 2023 een brede selectie van online cursussen en trajecten aan om ondernemers op verschillende gebieden bij te scholen.

C-School is uw ticket naar groei, succes en zelfvertrouwen als ondernemer.

Doe mee met honderden andere professionals in uw branche en maak deel uit van de C-School community.

Samen zetten we uw onderneming op de kaart en stimuleren we uw zakelijk succes op alle mogelijke gebieden.

Io Merola

Ontdek de kracht van kennis, actie en community

Wilt gij als ondernemer groeien, uw vaardigheden verbeteren en uzelf blijven ontwikkelen?

Dan is dit uw kans om deel uit te maken van een uniek concept dat kennis, actie en community samenbrengt.

Schrijf vandaag nog in voor ons eenmalige transformatiepakket en krijg levenslange toegang tot C-School, waardevolle bonussen en een ongeëvenaarde ondersteuning op uw ondernemersreis.

Wacht niet langer, uw succes wacht op u bij C-School!

Dit moogt ge verwachten in de C-School kennisbank…

Copywriting en contentmarketing

Deze cursussen richten zich op het schrijven van overtuigende teksten, het creëren van pakkende content en het ontwikkelen van een effectieve contentstrategie.

Sales en marketing

Ondernemers hebben vaak behoefte aan verkoop- en marketingvaardigheden. Denk aan cursussen over het genereren van leads, het opbouwen van een sterke merkidentiteit, social media marketing en SEO.

Netwerken en relaties opbouwen

Leer hoe ge waardevolle zakelijke relaties opbouwt dankzij cursussen over effectief netwerken, het creëren van samenwerkingsverbanden en het onderhouden van langdurige professionele relaties.

Persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen

Ondernemerschap gaat vaak hand in hand met persoonlijke groei. Daarom bieden we cursussen aan die gericht zijn op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, het opbouwen van zelfvertrouwen, time management en stressmanagement.

Creativiteit en inspiratie

Voor veel ondernemers is het belangrijk om inspiratie op te doen en creatieve oplossingen te vinden. Denk aan cursussen over het stimuleren van creativiteit en het vinden van inspiratiebronnen.

Gezondheid en welzijn

Ondernemers ervaren vaak druk en stress. Denk aan cursussen over het vinden van balans tussen werk en privé, mindfulness, zelfzorg en het creëren van een gezonde levensstijl.

Mijn rotsvaste 100% geld-terug-garantie

Ik sta 100% garant voor de kwaliteit van de cursussen en trajecten die opgenomen worden in de C-School kennisbank. De lessen stimuleren ondernemers om de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen. Ik weet zeker dat als ge ze toepast, gij daadwerkelijk groei en succes ervaart.

Lukt het echter toch niet? Of zijt ge om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan krijgt ge van mij binnen 14 dagen na annulering 100% van uw investering terug. Ge hoeft me alleen maar efkes te mailen.

Money back guarantee

Klanten over mijn content

C-School: samen groeien, samen bloeien

Bij C-School geloven we in de kracht van samenwerking en het delen van kennis en succes. We hebben een uniek hybride concept ontwikkeld dat zowel deelnemers als partners ten goede komt. Hier is wat ge kunt verwachten:

Voor deelnemers:

 1. Persoonlijke groei en ontwikkeling: C-School is uw platform voor groei als ondernemer. Ge krijgt toegang tot een breed scala aan hoogwaardige cursussen, workshops en bronnen die u helpen uw vaardigheden en kennis te vergroten. Leer hoe ge uw eigen stem vindt, uw merk opbouwt en uw boodschap effectief overbrengt.
 2. Community en ondersteuning: Word onderdeel van een inspirerende gemeenschap van gelijkgestemde ondernemers. Hier kunt ge ervaringen delen, netwerken, ideeën uitwisselen en elkaar ondersteunen bij uw ondernemersreis. C-School biedt een warme en betrokken omgeving waarin ge kunt groeien.
 3. Praktische toepassing: Bij C-School draait het om actie. We bieden geen theoretische blabla, maar concrete stappen en strategieën die ge direct kunt toepassen in uw eigen onderneming. Leer hoe ge pakkende content schrijft, klanten aantrekt, een sterke online aanwezigheid creëert en uw persoonlijk merk ontwikkelt. We begeleiden u bij elke stap van het proces.

Voor partners:

 1. Lucratieve samenwerking: Als partnerondernemer kunt ge instappen in verscheidene samenwerkingsvoorstellen zoals affiliate, co-creatie van producten of diensten, gezamenlijke marketingcampagnes en bundelverkoop. Allen personaliseerbaar op basis van de belangen en doelstellingen van beide partijen.
 2. Flexibiliteit en ondersteuning: We begrijpen dat elke partnerondernemer unieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibiliteit in onze samenwerkingsovereenkomsten. We staan open voor discussies over de exacte prijszetting en voordelen die passen bij uw situatie. Daarnaast ontvangt ge ondersteuning van ons team en krijgt ge toegang tot waardevolle resources om uw succes te bevorderen.
 3. Samenwerking en groei: C-School is toegewijd aan het opbouwen van sterke partnerschappen. We geloven in wederzijdse groei en ondersteuning. Samen kunnen we onze impact vergroten en meer ondernemers helpen hun doelen te bereiken. Sluit aan bij ons netwerk van partnerondernemers en maak deel uit van ons succesverhaal.

Bij C-School gaat het niet alleen om educatie, maar ook om gemeenschap en empowerment. We nodigen u uit om deel uit te maken van onze bloeiende gemeenschap en samen de ondernemersreis aan te gaan.

Of ge nu een deelnemer zijt die op zoek is naar groei en ondersteuning of een partnerondernemer die een lucratieve samenwerking zoekt, C-School biedt u de tools en mogelijkheden om uw doelen te bereiken.

Aarzel niet langer, maar neem vandaag nog actie. Meld u aan als deelnemer en start uw reis naar groei en succes. Zijt ge geïnteresseerd in een samenwerking als partnerondernemer, neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van ons lucratieve hybride businessmodel.

C-School staat klaar om u te ondersteunen, te inspireren en te begeleiden op uw ondernemersreis. Doe mee en laat uw ondernemersverhaal schitteren!

Io Merola

🚀 Schrijf nu in voor de C-School Presale 🚀

En maak deel uit van een uniek concept dat kennis, actie en community samenbrengt

Enkele reacties van enthousiaste deelnemers…

Via korte video’s krijg je heel waardevolle concrete tips om uw content naar een volgend niveau te brengen. Je kan er onmiddellijk mee aan de slag! Dus zeker een aanrader!

Mieke B.

Ik volg je zeer graag, altijd boeiende content en hands on lessen. Verstaanbaar en in mensentaal. Anders dan andere en niet constant zurend over “je ideale klant” wat voor iemand die pas startende is of serieuze wijzigingen aan het doen is echt wel kan missen. Go girl!

Sabrina V.

“Hoe heerlijk authentiek jij bent in je filmpjes. Alles is heel helder hoe je het brengt. De inhoud en de tips zijn goed, ik kan dat nog honderd keer horen en lezen en telkens hoor ik weer nieuwe dingen.”

Lily W.

Transformatiepakket

C-School Presale: uw succesverhaal start hier

Krijg levenslange toegang tot topcursussen, praktische tools en een ongeëvenaarde ondersteuning op uw ondernemersreis.

 • Leer van de besten: ontdek cursussen samengesteld door experts in uw vakgebied
 • Praktisch en toepasbaar: direct toepasbare tools en strategieën voor directe resultaten
 • Ongelimiteerde groei: toegang tot huidige en toekomstige cursussen zonder extra kosten

Investeer in uzelf en uw onderneming. Schrijf nu in voor dit eenmalige transformatiepakket en verzeker u van toegang tot alle toekomstige updates en nieuwe cursussen van partnerondernemers.

(Actie geldig tot en met 30 juni 2023)

⭐⭐⭐⭐⭐

Winkelwagen