BACK TO C-SCHOOL

Ook jij kan als ‘n rasechte magician leren goochelen met de bouwstenen van je tekst, zodat jij via ‘n onvergetelijk verhaal je ideale klant betovert en zijn hart verovert.

Word een betere schrijver en verhoog je verkoop!

Io Merola

Happy C-School Members

Wanna Join C-School?

Ontdek het ABC van copywriting, storytelling en content marketing.

Dankzij doelgerichte trainingen leer jij hoe je opvallende, overtuigende en onweerstaanbare teksten schrijft, zodat je de juiste klanten aantrekt en je omzet de hoogte in schiet.

Zie mij als je persoonlijke trainer voor hoe je jezelf via woorden aan de wereld presenteert.

Start hier

De OMG Training

Onweerstaanbare Mails die Goud opleveren

Ontdek mijn geheime formule om in 1, 2, 3 knallende mails te schrijven die je lezers inspireren, entertainen en overtuigen om klant bij je te worden, zonder te spammen of moeilijke marketing-trucs in te zetten.

Io Merola

NIEUW – Het SJIEK Traject

Meer klanten met
p(l)akkende content

Ontdek hoe je from scratch je ondernemersverhaal vormgeeft en verspreidt. Presenteer jezelf vol zelfvertrouwen op social media, waardoor je makkelijk meer klanten aanspreekt en meer verkoopt.

Happy
Experts

Hallo, ik ben IO

Inspirational Copywriter, online tekstschrijver, de creatiefste schrijfcoach voor coaches, bezieler van C-School, professioneel trainer en het gezicht van Channel IO

Ben jij ’ook ‘n IO (Inspirerend Ondernemer) en wil jij

  • dé go-to expert in je eigen vakgebied worden?
  • zorgeloos je agenda, workshops en trainingen volkrijgen?
  • beter leren schrijven om je verkoop te verhogen?

Dan is het hoofdzaak om je verhaal in woorden te vangen en het op ’n onvergetelijke manier te presenteren aan de wereld.

Ik geef je graag de bouwstenen die je nodig hebt om sjieke en unieke teksten te schrijven, waarmee jij opvalt tussen de grijze massa en het verschil maakt t.o.v. je concullega.

“Krijgt gij mijn
inspiratiemails
nog niet?”

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor mijn inspiratiemails (1x/week) en verwacht je aan een immense portie inspiratie, motivatie en knowhow over copywriting, content creatie en knokken in ondernemersland.

Winkelwagen