CONTENT SCHRIJVEN

KUNT GE LEREN

Transformeer van perfectionist (saaaaaaaaaaaaaaiiiii) naar een impactvolle schrijver met een unieke stem: ùw stem

Happy C-Schoolers

Verhoog uw verkoop x2, x4, x8

Zijt ge klaar om beter te leren schrijven zodat uw omzet omhoog schiet?

Dankzij de doelgerichte masterclasses, workshops en cursussen van COPIO’s C-School leert ge hoe ge opvallende, overtuigende en onweerstaanbare teksten schrijft waarmee ge automatisch de juiste klanten aantrekt.

Kom alles te weten over verbinding maken, vertrouwen creëren en verhalen vertellen om online de allerleukste klanten aan te trekken.

Start hier

Zo laat ge klanten aan u plakken op social media

Masterclass voor starters

Ontdek de 12 belangrijkste elementen die absoluut NIET in uw social mediastrategie mogen ontbreken. Deze online masterclass is ideaal voor startende ondernemers die geïnspireerd aan de slag willen gaan met social media.

OMG! Geen inspiratie? Dakannie!

Van stress naar succes

Voorkom dat uw social mediapagina’s dode plantjes worden. Ontdek hoe ge in vijf simpele stappen een winnend social mediaplan ontwerpt waardoor ge uw volgers consequent trakteert op kwalitatieve content.

Het SJIEK Traject: meer klanten met p(l)akkende content

Schrijf teksten die blijven plakken

Leer alles over copywriting en storytelling voor social media. In deze online cursus met persoonlijke begeleiding ontdekt gij hoe ge verbindend én met resultaat schrijft, waardoor ge makkelijk meer klanten aanspreekt en meer verkoopt.

Wat klanten
zeggen

Hallo, ik ben IO

Ik inspireer ondernemers om hun verhaal te delen vanuit hun hart, zonder te moeten scrollen, dollen en dansen als ’n gek op social media.

Want er is niks zo leuk is dan uw teksten te schrijven in ’n creatieve flow, ze vol zelfvertrouwen het web op te knallen en dan te merken dat ze ècht voor u werken.

Iedereen kan dit leren. Ook gij. En ik help u erbij.

Het is mijn missie om u als ’n rasechte magician te leren goochelen met de bouwstenen van uw tekst, zodat gij via ’n onvergetelijk verhaal uw ideale klant betovert en zijn hart verovert.

Io Merola

“Krijgt gij mijn
inspiratiemails
nog niet?”

Nieuwsgierig geworden? Meld u aan voor mijn inspiratiemails (1x/week) en verwacht u aan een immense portie inspiratie, motivatie en knowhow over copywriting, content creatie en knokken in ondernemersland.

49x INSPIRATIE VOOR CONTENT CREATIE

Met dit content carddeck hebt gij alle troeven in huis om succesvolle social posts te creëren die klanten aan u laten plakken.

Winkelwagen