49x INSPIRATIE VOOR content creatie

Met dit content carddeck op je bureau heb je altijd strategische content ideeën ter beschikking.

Gamechanger voor je social media

Ontdek hier Het P(l)akkende Content Carddeck

Het is niet altijd makkelijk…

  • Je zit vast met wat je weer moet posten op social media.
  • Je staart naar een leeg scherm, geen flauw idee van wat je moet schrijven of wat je volgers van je willen horen.
  • Je geraakt dagelijks geblokkeerd, waardoor je het gevoel hebt dat je faalt als het gaat om het delen van je boodschap.

Het hoeft niet zo moeilijk te zijn!

Één ding dat ervoor gaat zorgen dat je onderneming in de huidige online wereld opvalt is CONTENT. En ik wil je helpen om onbeperkt content te creëren op grote schaal, zodat jij meer mensen bereikt en meer geld verdient met je bedrijf!

Het spel verandert zodra je meer van wat belangrijk is begint te delen op social media.

49 oplossingen voor je social posts

  • Heb jij moeite met weten WAT je op social media moet posten?
  • Zie je jezelf regelmatig staren naar een leeg scherm met NUL KOMMA NUL ideeën?
  • Zou je willen dat je overstroomde van inspiratie zodat je altijd succesvolle content kon publiceren?

Dìt is je oplossing: 49 inspirerende content ideeën binnen handbereik

“Dit carddeck is veel meer dan een set inspiratiekaarten. Het is een minimum aan investering met een maximum aan resultaat.”

Je kan het jaren blijven gebruiken om je business online te promoten.

Inspiration first!

Dit content carddeck neemt al je denkwerk uit handen

Het P(l)akkende Content Carddeck bevat 49 slimme suggesties die je helpen om boeiende, relevante en consistente content te creëren voor je onderneming. En dat met het gemak van het trekken van een kaart.

De content ideeën zijn onderverdeeld in 7 strategisch opgestelde thema’s zodat je alle aspecten aankaart in je content die nodig zijn om je know-like-trustfactor te verhogen en je ideale klant voor je te winnen.

Gebruik deze kaarten dagelijks, wekelijks of maandelijks om zowel je content te plannen en je zichtbaarheid te vergroten als om content te creëren die je ideale klant aan je doet plakken, waardoor je bereik groeit en je verkoop verhoogt.

Schrijf social posts die zorgen voor echte connectie en krijg makkelijk meer klanten!

Hallo, ik ben IO

Social Media Mentor en Copywriter

Één van de dingen waar ik enorm gepassioneerd over ben, is het ondersteunen van ondernemers bij het creëren van boeiende content om hun bedrijf op te bouwen en meer geld te verdienen.

Aan de hand van een-op-een workshops, trajecten en masterclasses nam ik al tientallen mensen mee in mijn visie om op een makkelijke manier content te creëren met een mix van strategie, persoonlijkheid en plezier.

Ik ben nu op pad om zoveel mogelijk mensen te inspireren om te doen waar ze van houden en om een leven van vrijheid en voldoening te creëren.

Wie heeft deze kaarten nodig?

Iedereen met een bedrijf die online marketing doet via social media en die een sterk merk wil neerzetten, meer mensen wil bereiken en meer geld wil verdienen.

Het is mijn missie dat ELKE ondernemer, marketing manager en communicatieverantwoordelijke dit carddeck op zijn bureau heeft, zodat er altijd relevante content op hun pagina’s prijkt. Niemand zou ooit om woorden verlegen moeten zitten en ik wil ervoor zorgen dat iedereen consistent zichtbaar is.

Deze kaarten zijn jouw ‘genie-in-a-bottle’ voor schrijfinspiratie, met content ideeën die ècht werken.

Hoe je het content carddeck gebruikt…

The Power of One

1 p(l)akkend content idee

Schud het kaartspel en trek een willekeurige kaart om te weten wat je vandaag kan posten om de aandacht van je volgers te pakken.

Doe dit wanneer je inspiratieloos bent of wat begeleiding en ondersteuning wilt om content te posten die opvalt, aanspreekt én resultaat oplevert.

The Strategic Seven

7 strategische posts op een rij

Sorteer de kaarten per thema. Er zijn 7 strategisch opgestelde thema’s die – als je ze consistent in je content verwerkt – zorgen voor meer succes op social media.

Trek uit elke stapel een kaart om je dagelijkse content voor de komende week te plannen. (Uit elke stapel twee kaarten als je met twee posts per dag je visibiliteit wil verdubbelen)

49x INSPIRATIE VOOR CONTENT CREATIE

Met dit content carddeck heb jij alle troeven in huis om succesvolle social posts te creëren die klanten aan je laten plakken.

Winkelwagen