KNALLENDE SCHRIJFSKILLS

Waarmee je verkoop met 400% in de lucht schiet…

Transformeer van ‘schrijver-volgens-de-regelkes’ (saaaaaaaaaaaaaaiiiii) naar iemand met een unieke stem: JOUW STEM. De juiste klanten volgen vanzelf.

Happy Copy Cursus Participants

Verhoog je verkoop x2, x4, x8

Ben jij klaar om beter te leren schrijven zodat je omzet omhoog schiet?

Dankzij de doelgerichte copy cursussen van COPIO ontdek jij hoe je opvallende, overtuigende en onweerstaanbare teksten schrijft waarmee je automatisch de juiste klanten aantrekt.

Kom alles te weten over online verbinden, vertrouwen creëren en verkopen met woorden.

Start hier

#1 strategie om je mailinglijst SNEL te laten groeien!

Winnen met je Weggever

Voorkom dat je mailinglijst eruit komt te zien als een klein, droog plantje. Ontdek hoe je in vijf simpele stappen een weggever ontwerpt waardoor je ideale klant aan je blijft plakken zoals een sjiek aan je sneakers.

Schrijf makkelijk mails die wél geopend worden!

Onweerstaanbare Mails

Ontdek mijn geheime formule om in 1, 2, 3 knallende mails te schrijven die je lezers inspireren, entertainen en overtuigen om klant bij je te worden, zonder te spammen of moeilijke marketing-trucs in te zetten.

Complete 2-in-1 cursus: copywriting én storytelling!

Meer Klanten met P(l)akkende Content

Klaar om meer uit je copywriting te halen en er eindelijk klanten mee te winnen? Ontdek in Het SJIEK Traject hoe je verbindend én met resultaat schrijft, waardoor je makkelijk meer klanten aanspreekt en meer verkoopt.

Wat klanten
zeggen

Hallo, ik ben IO

Ik inspireer ondernemers om hun verhaal te delen vanuit hun hart, zonder te moeten scrollen, dollen en dansen als ’n gek op social media.

Want er is niks zo leuk is dan je teksten te schrijven in ’n creatieve flow, ze vol zelfvertrouwen het web op te knallen en dan te merken dat ze ècht voor je werken!

Iedereen kan dit leren. Ook jij. En ìk help je erbij!

Het is mijn missie om je als ’n rasechte magician te leren goochelen met de bouwstenen van je tekst, zodat jij via ’n onvergetelijk verhaal je ideale klant betovert en zijn hart verovert.

Io Merola

Krijg jij mijn
inspiratiemails
nog niet?

Meld je aan voor mijn inspiratiemails (2x/week) en verwacht je aan een immense portie motivatie, inspiratie en knowhow i.v.m. copy, content en knokken in ondernemersland.

49x INSPIRATIE VOOR CONTENT CREATIE

Met dit content carddeck heb jij alle troeven in huis om succesvolle social posts te creëren die klanten aan je laten plakken.

Winkelwagen