INSPIRATIE VOOR CONTENT CREATIE

Vind hier een interessante blog, ontdek een leuk e-book of bekijk mijn gratis masterclasses over hot copywriting topics.

Let’ have some fun on Facebook, Instagram and LinkedIn!

Io Merola

Laat je door mij inspireren…

Succes zonder stress

Veel ondernemers vinden het creëren van content voor hun social media pagina’s een saaie, stresserende en tijdsvretende taak die weinig tot geen resultaat oplevert.

Ze zijn het beu om altijd maar iets te ‘moeten’ posten, terwijl ze helemaal geen goesting hebben om online te zijn. Daarom werkt het niet voor hen.

Makkelijk en snel scoren op social media lukt alleen als je zelf plezier beleeft aan het schrijven en plannen van je content.

Start hier

Zet 80% van je volgers aan tot actie!

De Plakfactor Masterclass

Ontdek waarom sommige social posts wel aanslaan en andere niet. Met de drie simpele verhaallijnen uit De Plakfactor krijg jij ELKE lezer in beweging.

Inspiratie of advies nodig? Ik denk met je mee!

Gratis inspiratiesessie

100% gratis – geen verplichting – gewoon een opportuniteit om nieuwe ideeën op te doen om je business te verbeteren.

Hallo, ik ben IO

Inspirational Copywriter, online tekstschrijver, creatieve schrijfcoach en professioneel copywriting trainer.

Ben jij ambitieus en wil jij:

  • dé go-to expert in je eigen vakgebied worden?
  • zorgeloos je agenda, workshops en trainingen volkrijgen?
  • beter leren schrijven om je verkoop te verhogen?

Dan is het hoofdzaak om je verhaal in woorden te vangen en het op ’n onvergetelijke manier te presenteren aan de wereld.

Ik geef je graag de bouwstenen die je nodig hebt om sjieke en unieke teksten te schrijven, waarmee jij opvalt tussen de grijze massa en het verschil maakt t.o.v. je concullega.

“Krijgt gij mijn
inspiratiemails
nog niet?”

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor mijn inspiratiemails (1x/week) en verwacht je aan een immense portie inspiratie, motivatie en knowhow over copywriting, content creatie en knokken in ondernemersland.

Wat klanten
zeggen

Blog

49x INSPIRATIE VOOR CONTENT CREATIE

Met dit content carddeck heb jij alle troeven in huis om succesvolle social posts te creëren die klanten aan je laten plakken.

Winkelwagen