OVER IO

Hallo, ik ben Io, Inspirational Copywriter, online tekstschrijver, de creatiefste schrijfcoach voor coaches, bezieler van C-School, professioneel trainer en het gezicht van Channel IO.

Ik weet er alles van om op zoek te zijn naar de ideale manier om een brug te slaan tussen jezelf en je ideale klant.

InspiratIOnal Copywriting

Ik startte mijn Inspirational Copywriting business om andere ​ondernemers, coaches en experten te helpen om de juiste klanten aan te trekken met de juiste woorden.

Na 1 jaar als zelfstandige voelde ik me echter een verloren vlinder in een overvolle en overweldigende online marketing-wereld.

Er stonden 101 to-do’s op mijn marketing-lijstje, waardoor ik geen flauw idee had waar te beginnen.

Eigenlijk deed ik zomaar wat…

Tot het me zó hoog kwam te zitten, dat ik op het punt stond om mijn boeken (mijn pen in mijn geval) neer te leggen.

Dìt was

niet mijn plan!

Ik wou mensen helpen vanuit mijn eigen expertise en ervaringen en NIET ganse dagen online zitten in allerlei groepen en communities om klanten aan te trekken. 

In plaats van 99% van mijn tijd te investeren in online vanalles proberen te doen (wat duidelijk niet werkte) gooide ik het roer om en spitste ik me toe op die 1% waarvan ik zeker wist dat het mijn leven zou veranderen.

​Het gaat er namelijk niet om waar en hoeveel je communiceert, het gaat erom WAT je communiceert!

Door die hele mallemolen van marketing-moetjes vergat ik de kracht van mijn eigen expertise: woorden.

Woorden openen de weg naar écht klantencontact, naar diepgaande connectie en naar puur menselijk vertrouwen.

Woorden slaan een brug tussen jou en je ideale klant!

Ondertussen hielp ik tientallen ondernemende coaches en experten om hun verhaal te delen vanuit hun hart, zonder te moeten scrollen, dollen en dansen als ’n gek op social media.

Want er is niks zo leuk is dan je teksten te schrijven in ’n creatieve flow, ze vol zelfvertrouwen het web op te knallen en dan te merken dat ze ècht voor je werken!

Iedereen kan dit leren. Ook jij. En ìk help je erbij!

Het is mijn missie om je als ’n rasechte magician te leren goochelen met de bouwstenen van je tekst, zodat jij via ’n onvergetelijk verhaal je ideale klant betovert en zijn hart verovert.

Back to C-School

Word een betere schrijver en verhoog je verkoop!

Toch ben ik niet de typische boring taalnerd.

Ik hou van fun, fleur en vrolijkheid, van weirdness en gekkigheid en van grappige taalcreaties.

Met al mijn zintuigen richt ik me op het inspireren en aanvuren van jouw creatief brein, zodat jouw verhaal er online uitspringt en jij de klanten aantrekt die bij je passen. Als jij er klaar voor bent om je lezers en leads moeiteloos te overtuigen om met je samen te werken op een vrolijke, persoonlijke en positieve manier, let’s talk!

“You Can Be The Writer Of Words That Matter!”

Happy
Experts

Ben jij ’n ondernemende coach of expert en wil je

  • go-to guy or girl in je eigen vakgebied worden?
  • zorgeloos je agenda, workshops en trainingen volkrijgen?
  • Beter leren schrijven om je verkoop te verhogen?

Dan is het hoofdzaak om je verhaal in woorden te vangen en het op ’n onweerstaanbare manier te presenteren aan de wereld.

Ik geef je graag de bouwstenen die je nodig hebt om sjieke en unieke teksten te schrijven, waarmee jij opvalt tussen de grijze massa en het verschil maakt t.o.v. je concullega

Krijg jij mijn
inspiratiemails
nog niet?

Meld je aan voor mijn inspiratiemails (2x/week) en krijg meteen het complete starter 6-pack voor succes op social media, zodat jij makkelijker en sneller klanten scoort!

Shopping Cart