PSPP CHALLENGE

Ontdek in 5 cruciale lessen hoe ge Pakkende Social Posts creëert die blijven Plakken zodat ge vol vertrouwen de allerleukste klanten aantrekt, zonder uzelf steeds te moeten ‘verkopen’.

Word een pro in p(l)akkende content

  • Wat ge nooit moogt posten als ge nieuwe klanten wilt aantrekken
  • Hoe ge nooit meer om inspiratie verlegen zit

  • Hoe ge de angst voor kritiek en negatieve reacties overwint
  • Hoe ge uw drang naar perfecte posts voor altijd stopt

  • Hoe ge uw inbox laat exploderen met warme leads zonder koud te pitchen
  • Alle voordelen van p(l)akkende social posts

Eindelijk… Social posts die niet alleen makkelijk te schrijven zijn, maar ook resultaat opleveren

Zijt ge het beu om niet te weten wat ge nu weer moet posten om relevant zichtbaar te zijn?

Zijt ge er klaar mee om u af te vragen of ondernemen wel uw ding is omdat ge niet weet waar uw volgende klant vandaan komt?

En zijt ge op zoek naar iemand die u antwoorden geeft, die dit hele proces makkelijker laat gaan en die u bevrijdt van uw blokkerende gedachten?

In C-School leert ge als startende coach, freelancer of dienstverlenende ondernemer om online de allerleukste klanten aan te trekken, zodat ge met plezier onderneemt en uw omzet als vanzelf de hoogte in schiet.  

Door diep in de wondere wereld van copywriting, storytelling en content marketing te duiken, leert gij onvergetelijke verhalen schrijven, waarmee ge uw ideale klant betovert en zijn hart verovert.

C-Schoolers bezitten een bijna magische vaardigheid om zelf klanten aan te trekken die supergraag met hen willen samen werken.

En ook gij kunt dit leren.

Krijg 20 keer meer klanten in slechts 30 minuten per dag

De reden waarom dit plug-and-play systeem voor p(l)akkende content zoveel beter werkt dan al het andere dat er is…

Dat is omdat p(l)akkende content de enige soort content is dat de drie delen van de hersenen activeert die verantwoordelijk zijn voor het nemen van beslissingen met een hoog kostenplaatje (zoals het investeren in u en uw diensten)

Wanneer ge deze drie delen bij uw ideale klant activeert, met behulp van de cruciale lessen die ge in de PSPP Challenge krijgt, onderscheidt ge uzelf onmiddellijk van iedereen die content post op social media.

Maar wat nog belangrijker is, het zet uw volgers aan om met u samen te werken, in plaats van enkel uw post te lezen, met het hoofd te knikken en weer verder te scrollen, terwijl ze alles zouden moeten laten vallen om meteen contact op te nemen.

Als gij deze makkelijk te schrijven social posts implementeert zoals ik u ga laten zien…

Dan gaat ge niet alleen meer klanten aantrekken met minder inspanning, het kost u ook maar 30 minuten per dag om het te doen…

Ik weet het, want dit is wat ik doe. Dit is hoe ik mijn volgers aantrek, inspireer en overtuig om klant bij me te worden, zonder te spammen of moeilijke marketing-trucs in te zetten.

Dit is wat klanten zeggen…

Wat ge krijgt als ge meedoet aan de PSPP Challenge…

Dag 1 – WTF is een PSPP?!

Wat ge allemaal oplost in uw marketing door PSPP’s op uw social mediapagina’s te publiceren, meermaals per week, zelfs dagelijks

Dag 2 – Een PSPP in 1, 2, 3

Een easy peasy 3-stappenplan om social posts te schrijven die daadwerkelijk gelezen worden, zonder een grootmeester in copywriting te zijn.

Dag 3 – Vertel ‘n verhaal

Verhalen vertellen is niks nieuws. Het is een makkelijke manier om mensen meer te triggeren dan dat ge gewoon uw wekelijkse tip post.

Dag 4 – Mindset tips

Wanneer zijt ge persoonlijk genoeg zodat mensen denken: interessant. En wanneer zijt ge té authentiek? Krijg 5 tips om dat dilemma te overwinnen.

Dag 5 – Altijd inspiratie

Krijg 8 shortcuts waardoor gij nooit meer inspiratieloos naar uw beeldscherm hoeft te staren en ALTIJD weet waar te beginnen.

PSPP CHALLENGE PDF

Als bonus krijgt gij deze prachtige pdf waardoor gij te allen tijde precies weet hoe ge gouden klanten krijgt door het publiceren van p(l)akkende posts.

WTF is een PSPP?

Transformeer uw social posts in PSPP’s en krijg klanten die staan te springen om samen te werken

Een PSPP is een Pakkende Social Post die blijft Plakken.

Met dit systeem wordt uw social post niet gezien als marketing, maar als entertainment. En entertainment werkt verslavend. Op voorwaarde natuurlijk dat uw volgers uw social posts niet irritant vinden.

Daarom krijgt gij mijn geheime PSPP-formule: een easy peasy 3-stappenplan om makkelijk content te creëren die wél gelezen en gesmaakt wordt.

En ontdek welke 10 marketing issues gij oplost door PSPP’s te publiceren op uw social mediapagina’s

Dit is uw host voor de challenge: copy & content expert Io Merola

Hallo, ik ben IO

Io Merola, copywriter en content coach met een specialisatie in inspirerende en impactvolle teksten.

Het is mijn missie om ondernemers te helpen om zich vol zelfvertrouwen aan de wereld te presenteren en hun dromen waar te maken.⁠

Dat doe ik door hen te leren goochelen met de bouwstenen van hun teksten en met de keuze van hun woorden.

⁠Als ge online verschijnt met sterke copywriting, inspirerende content en verbindende verhalen, dan gaat uw business volle gas vooruit.

In de PSPP Challenge laat ik u graag kennismaken met mijn persoonlijk plug-and-play systeem om makkelijk meer klanten aan te spreken en meer te verkopen… (Het werkt écht)

Het maakt niet uit of schrijven u goed afgaat. Ge hebt geen ervaring nodig. Mijn systeem werkt zolang gij maar weet hoe ge met uw eigen expertise iemand helpt om zijn doelen te bereiken.

Io Merola

Meer tijd voor leuke dingen…

Met dit systeem maakt gij tijd vrij om u echt op uw klanten te concentreren en betere resultaten te behalen, zodat ge ’s morgens rustig de tijd hebt om van uw koffie te genieten of quality time met uw gezin door te brengen, zonder uw hoofd te breken over waar uw volgende klant vandaan komt.

Ideaal voor coaches, freelancers en dienstverlenende ondernemers

Dit moogt ge verwachten als ge de PSPP Challenge boekt…

Let op: jaag uw volgers niet weg

Vertrekt gij vanuit een sales mindset? Slecht idee. Ik toon u waarom verkopen op social media een grote fout is en hoe ge vermijdt dat ge uw volgers wegjaagt.

Heb vertrouwen in resultaat

Als ge de juiste stappen zet, krijgt ge die diepe band met uw klant, die ge nodig hebt als coach of expert. Mijn easy peasy 3-stappenplan waarmee ik al duizenden PSPP’s schreef, is nu ook voor u beschikbaar.

Inspiratie voor een positieve flow

Krijg 8 shortcuts om nooit meer om inspiratie verlegen te zitten. Zo geraakt gij in een positieve flow en komt ge tot social posts die ge nooit zou verwachten.

Mensen, geen robots, lezen uw posts

Leer hoe ge verbinding maakt met echte mensen. Verras deze mensen keer op keer door te doen wat niemand anders doet… Of durft. Zelfs als ge niet weet waar te beginnen of geen ervaring hebt met schrijven.

Top-of mind in slechts 30 min. per dag

In 5 cruciale lessen leer ik u om content te schrijven waarmee ge mega top-of-mind wordt, in slechts 30 minuten per dag, zonder te irriteren of te spammen.

Minder tijd kwijt aan stress en frustratie

Ik laat u zien hoe ge voor altijd die drang naar perfecte posts loslaat. Ge krijgt handvaten om te schrijven met enthousiasme, met lol en met goesting. Zodat ge erop los schrijft. Met resultaat.

Mijn rotsvaste 100% geld-terug-garantie

Ik sta 100% garant voor deze 5-daagse challenge. De lessen bevatten mijn allerbeste p(l)akkende content technieken die mij op wekelijkse basis resultaat opleveren. Ik weet zeker dat als ge ze toepast, gij ook veel meer bezoekers naar uw website of aanvragen om met u samen te werken zal krijgen.

Lukt het echter toch niet? Of zijt ge om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan krijgt ge van mij binnen 14 dagen na annulering 100% van uw investering terug. Ge hoeft me alleen maar efkes te mailen.

Money back guarantee

Klanten over mijn content

Boek nu uw kaartje voor de PSPP Challenge…

En word een pro in p(l)akkende content in 5 dagen.

Hoe ziet het verloop van de Challenge eruit?

Maandag 27 maart 10u

Videotraining 1 via mail/whatsapp + in de Facebookgroep

Dinsdag 28 maart 10u

Videotraining 2 via mail/whatsapp + in de Facebookgroep

Woensdag 29 maart 10u

Videotraining 3 via mail/whatsapp + in de Facebookgroep

Donderdag 30 maart 10u

Videotraining 4 via mail/whatsapp + in de Facebookgroep

Vrijdag 31 maart 10u

Facebook Live met het PSPP Special Offer

Vrijdag 31 maart t.e.m. zondag 2 april

Mogelijkheid tot aanmelden voor het PSPP Special Offer – max. 10 deelnemers

PSPP Challenge: 27 tot 31/3

De ultieme uitdaging om klanten aan u te laten plakken via social media

  • 5 cruciale lessen om de allerleukste klanten te krijgen via social media zonder een fortuin uit te geven
  • 5 mindset tips om de angst voor kritiek en negatieve reacties los te laten en de drang naar perfecte social posts voor altijd te stoppen
  • 3-stappenplan om uw agenda te laten exploderen met nieuwe, warme leads zonder koud te moeten pitchen

Leer p(l)akkende social posts schrijven in 5 dagen door mijn bewezen strategieën voor p(l)akkende content te gebruiken.

⭐⭐⭐⭐⭐

Winkelwagen