MEER KLANTEN MET P(L)AKKENDE CONTENT

Ontdek alles over copywriting en storytelling voor social media, zodat de juiste klanten aan u blijven plakken en enthousiast ‘JA’ zeggen tegen uw aanbod.

Vreet Facebook uw content op?

Ge creëert en deelt social posts… maar ze verdwijnen weer als sokken in de wasmachine.

Niemand lijkt op te merken dat ge er zijt – ge trekt al zeker geen leads aan.

Al die moeite voor niks?!

Wat als de tijd die ge ‘werkte’ op social media (alias: scrollen en wachten tot leads uit de lucht komen vallen) echt hielp om meer klanten te krijgen?

Als ge uw expertise online verkoopt, dan weet ge hoe belangrijk uw social posts zijn om connectie te maken met mensen, een tribe op te bouwen en de fantasie ‘Make Money While You Sleep’ tot leven te wekken.

En laten we eerlijk zijn – ge brengt sowieso meer dan ‘gewoon ’n beetje’ tijd door op Facebook en Instagram…

Io Merola

Niet zo
sjieke
scenario’s

Misschien zit ge vast in één van deze niet-zo-sjieke scenario’s:

 • een week lang elke dag rotsvast verschijnen, en dan de rest van de maand in rook verdwenen zijn (consistentie is niet uw sterkste punt).
 • 2 uur aan een stuk schrijven – alles deleten – nog wat schrijven – weer wissen – en dat om één enkele post online te krijgen (waarom duurt dit altijd ZO LANG?!).
 • hoeveel content ge ook deelt, welke inspanningen ge ook doet… Ge trekt nog steeds geen leads aan en uw programma’s blijven leeg

Van vertrouwen naar verkoop

Zou het niet fantastisch zijn om vol vertrouwen pakkende teksten te schrijven die:

 • uw fanbase vergroten met de allerleukste mensen die gij supergraag als klanten wilt?
 • u berichten bezorgen met toffe opportuniteiten, spontane uitnodigingen en ‘hoe kunnen we samenwerken’ berichtjes?
 • het geld doen binnenrollen als zoete broodjes? (En daar doen we het uiteindelijk voor…)

Het is tijd om uw copy te upgraden zodat gij dé go-to coach of expert wordt die iedereen wilt inhuren.

Het SJIEK Traject

Laat klanten aan u plakken zoals een sjiek aan uw sneakers (of een tuttefrut… of een kauwgom)

Hallo, ik ben IO

Copywriter (tekstschrijver) met social media content als stokpaardje

Het is mijn missie om andere ondernemers te helpen met het vormgeven en verspreiden van hun verhaal zodat ze zich vol zelfvertrouwen presenteren aan de wereld en hun dromen waarmaken.

Sinds ik in 2019 mijn eigen copywriting business from scratch begon op te bouwen, merkte ik hoeveel extreem leuke volgers aan me bleven plakken vanwege mijn social media content.

Toch duurde het een jaar of twee vooraleer ik the big money begon te scoren en die volgers daadwerkelijk van mijn posts tot in mijn programma’s kreeg.

Het was pas toen ik besloot om alleen nog online te verschijnen met converterende copy, strategische content en verbindende verhalen dat mijn business met volle gas vooruitging.

More than just passion

Om uw ondernemersverhaal te verspreiden hebt ge meer nodig dan alleen passie, een social platform en sticky content.

Ge moet beregoed kunnen schrijven. En ge hebt een brand nodig, een merk dat ergens voor staat.

Ik creëerde Het SJIEK Traject ‘Meer klanten met p(l)akkende content’ om ondernemers te helpen die net zo gepassioneerd zijn als ik over hun missie, maar meer ondersteuning nodig hebben bij het schrijven.

Ik geloof dat alle ondernemers extreme stickyness verdienen. Maar ik geloof ook dat straffe schrijfskills noodzakelijk zijn om uw unieke missie de wereld in te slingeren

Nog één ding: pakkende teksten schrijven is geen rocket science

Geloof me, het is eenvoudig om te leren, makkelijk om te doen en het voelt supergoed om te focussen op uw ideale klant, op resultaat en op het vertellen van verbindende verhalen.

If I can do it, so can you.

Daarom teach ik ondernemers in Het SJIEK Traject om hetzelfde te doen: hun plakfactor op social media te verhogen én volgers te converteren in klanten.

Ik help u om een sterke basis voor uw bedrijf te creëren en om uw vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van verhalen vertellen (en verkopen) op social media om makkelijk meer klanten aan te spreken en om u een wachtlijst te bezorgen om ‘u’ tegen te zeggen.

Klanten over samenwerken met mij

Het SJIEK Traject ‘Meer klanten met p(l)akkende content’

Ontdek uw PLAKKRACHT

Samen gaan we op pad om niet-verkoperige copywriting en storytelling skills aan te leren, zodat de juiste mensen enthousiast ‘JA’ zeggen tegen u en uw aanbod.

Het SJIEK Traject is ontstaan omdat ik het heerlijk vind om andere ondernemers te begeleiden om hun eigen sticky social posts te plannen, creëren en delen, zonder kostbare tijd te verliezen aan just scrolling.

Na deze online copy cursus gecombineerd met persoonlijke begeleiding, schrijft gij vol vertrouwen verhalen die u positioneren als de go-to expert en ontwikkelt ge een eigen schrijfstem, zodat alles wat ge schrijft voor uw business makkelijk aanvoelt en gij uw fans en volgers moeiteloos overtuigt om met u samen te werken – zonder te pushen of opdringerig te zijn.

Dit is waarom Het SJIEK Traject anders is dan andere copywriting trainingen:

 • Ge krijgt templates waarmee ge in 30 MINUTEN of minder p(l)akkende content voor ’n week – of zelfs ‘n hele maand – schrijft, voor ’n fractie van wat het kost om een copywriter in te huren.
 • Ge verbetert uw schrijftechnieken op langere termijn, zodat alles wat ge schrijft makkelijker aanvoelt en meer oplevert.
 • Ge krijgt duidelijkheid over uw schrijfstem, zodat ge meer mensen raakt met uw boodschap en meer fans aantrekt met uw verhaal.
 • Ge leert plannen vooraleer ge gaat schrijven, zodat ge een tijdbesparend contentmarketingproces ontwikkelt.
 • Ge krijgt levenslange toegang tot 11 online trainingen, zodat ge overal kunt luisteren en leren, en tot tijdloze templates die ge kunt hergebruiken, ook wanneer uw bedrijf in de loop van de tijd evolueert.

Dit is wat ge krijgt in Het SJIEK Traject…

Het ABC van copywriting en storytelling in 3 modules en 11 online trainingen

Het SJIEK Traject – Introductie

Na Het SJIEK Traject hebben woorden geen geheimen meer voor u. Ge schrijft teksten waarmee klanten met volle overtuiging ja zeggen tegen u. Online ontpopt ge tot de kleurige vlinder tussen de grijze massa. Uw expertstatus groeit, uw business groeit en gij groeit mee.

Het SJIEK Traject zit boordevol inspirerende informatie, praktische tips en bewezen principes.

De trainingen zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring van professionele copywriters en online marketeers én op mijn persoonlijke ervaring als copywriter en content coach bij COPIO Copy & Content.

De technieken, tools en systemen die ge krijgt in Het SJIEK Traject, werkten al voor duizenden online ondernemers. Ze brachten mij waar ik nu sta, deden de expertstatus van mijn klanten groeien en ik ben er 100% van overtuigd dat ze ook voor u werken.

Dit is wat ge leert in Het SJIEK Traject

Module 1

Back to basics

 • Neuzen in dezelfde richting – Aan de slag met doelen en commitment. Want zonder commitment geen resultaat, right?
 • Een sterk merk – Als ge impact wilt maken, is het kennen van uw karakter en uw drijfveren noodzakelijk. Vind uw kernwaarden zodat ge een sterk merk neerzet.
 • Ontpop uw persona – P(l)akkend schrijven start met het kennen van uw ideale klant. Leer waarom klanten klant bij u worden en hoe ge hierop inspeelt in uw teksten.

Module 2

From good to gold

 • Een onweerstaanbaar aanbod – Vermijd één van de meest gemaakte valkuilen van ondernemende coaches en experten en creëer een aanbod waar klanten geen nee tegen kunnen zeggen.
 • Template voor topteksten – Handig stappenplan waarmee ge telkens weer een tekst schrijft die toevallige lezers transformeert in warme leads.
 • Meer kliks, meer klanten – Hoe ge ‘n krachtige call-to-action schrijft, zodat meer mensen doorklikken naar uw aanbod.
 • Teksten die de aandacht trekken – Een tekst schrijven die uw ideale klant triggert om actie te ondernemen: zo doet ge dat.

Module 3

Alles over p(l)akkende teksten

 • Verbindend schrijven – Hoe ge de verbinding met uw klant versterkt door het vertellen van verhalen.
 • Laat uw verhaal leven – Hoe ge zorgt dat uw lezer uw verhaal beter begrijpt en beter onthoudt.
 • Het schrijf-specifieke-content-voor-elk-moment-model – Hoe ge uw klant stap voor stap begeleidt tijdens zijn reis naar u dankzij afgestemde content.
 • 6 onmisbare plakfactoren – De zes basisprincipes die ge in uw content moet verwerken om de band met uw ideale klant te versterken.

.

Krijg bovenop de copy cursus ook 1:1 coaching en begeleiding

Vlieg doorheen de trainingen op eigen stuwkracht en op eigen tempo.

Bovenop de online lessen, video’s en het cursusmateriaal krijgt ge ook exclusieve 1:1 copy coaching van mij persoonlijk.

Ge krijgt namelijk 180 minuten bel- of zoomtijd op momenten die u uitkomen. Gaat ge voor 3x een uur of 9x 20 minuten? That’s up to you. Tijdens die Content Coaching Calls kunt ge me alles vragen.

Er gaat niets boven persoonlijke ondersteuning wanneer ge werkt aan het maken van grote, blijvende veranderingen in uw leven.

Kies nu voor deze unieke online copy cursus met persoonlijke begeleiding

Het SJIEK Traject ‘Meer klanten met p(l)akkende content’

€ 997*

Stap op elk moment in. Volg het traject waar en wanneer ge wilt – op eigen tempo.

Doorloop drie modules om klantgericht, resultaatgericht en verbindend te leren schrijven, zodat niet alleen uw plakfactor, maar ook uw verkoop zienderogen verhoogt.

 • P(l)akkende teksten in 3 modules en 11 online trainingen
 • Downloadbare cursus en actieboeken
 • Extra opdrachtenbundels en templates voor meer resultaat
 • Krijg een extra stok achter de deur met 3 uur exclusieve content coaching met mij persoonlijk.
 • Volledige support gedurende het hele traject via WhatsApp

*Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Winkelwagen